Ocean Nederland lanceert Ocean Studio
24-02-2022 11:47:14 | Door: Saskia van Weert | hits: 1605 | Tags:

Ocean Studio is actief geworden in Nederland, met maatwerk technische en creatieve oplossingen voor de productie van (D)OOH-campagnes. Hiermee biedt Ocean merken en agencies de mogelijkheid om op optimale en eenvoudige wijze campagnes te publiceren op haar netwerk.

Ocean Nederland heeft voor haar adverteerders en agencies al langer een adviserende rol bij de ontwikkeling van DOOH campagnes, vanaf nu vallen deze werkzaamheden ook onder Ocean Studio. Ocean Studio helpt adverteerders en agencies bij het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie.

Xavier Tilman,  CEO van Ocean Outdoor Nederland: “De buitenreclame-markt heeft zich afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Waar voorheen buitenreclame voornamelijk bestond uit gestandaardiseerde statische posters, is digitale buitenreclame (Digital Out of Home) met een mediabestedingsaandeel van 45 procent niet meer weg te denken uit het landschap. De flexibele inzet in combinatie met diverse digitale formaten maakt dat exploitanten nog meer dan voorheen adverteerders, reclamebureaus en mediabureaus kunnen helpen bij een optimale inzet van Digital Out of Home.”

“Onder de naam Ocean Labs heeft Ocean Outdoor al een afdeling die klanten helpt bij het uitdenken en uitwerken van de vele interactieve en innovatieve mogelijkheden op het gebied van Digital Out of Home zoals augmented reality, mobiele interactie en 3D-campagnes (Deepscreen). Nu introduceert Ocean Outdoor ook Ocean Studio, een productiehuis dat adverteerders, reclamebureaus en mediabureaus helpt en ontzorgt bij de  opmaak van digitale uitingen op de verschillende formaten."

www.oceanoutdoor.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie