Ocean wint aanbesteding Amsterdam Zuid WTC
26-11-2020 11:23:01 | Door: Saskia van Weert | hits: 1749 | Tags:

Na een aantal maanden van afwezigheid wordt er begin 2021 weer een groot digitaal scherm op Amsterdam Zuid WTC geplaatst. Tot februari exploiteerde Ocean daar een scherm en het bedrijf gaat dit nu weer doen.

In het hart van de Zuidas zal per begin januari een digitaal scherm van 37 vierkante meter worden geplaatst. Deze week hebben de Gemeente Amsterdam en Ocean Outdoor Nederland hiertoe een meerjarencontract getekend. Het scherm zal worden ingezet voor commerciële mediaexploitatie en dienst doen als communicatieplatform voor Gemeente Amsterdam, Zuidasdok en haar partners.

Jaco Perlot, Directeur Strategie en Omgeving van Zuidasdok: "De komende jaren werken we aan een nieuw station Amsterdam Zuid en de ontwikkeling van Zuidas als gemengd woon- en werkgebied. Met dit scherm hebben we twee derde van de zendtijd tot onze beschikking. We zijn blij dat we onze bezoekers kunnen blijven informeren over onze werkzaamheden."

Xavier Tilman, Joint Managing Director Ocean Outdoor Nederland: "Wij zijn ontzettend blij dat we de fijne samenwerking met de gemeente Amsterdam kunnen voortzetten. Het scherm aan de Zuidas is één van de eerste groot formaat digitale schermen in Nederland en wij zijn dan ook enorm trots dan we de exploitatie hierop kunnen voortzetten. Wij streven ernaar om een aantrekkelijke programmering te ontwikkelen die naadloos aansluit bij interesse van de doelgroep alsook bij de communicatiebehoefte van de Gemeente zelf."

www.oceanoutdoor.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie