JCDecaux brengt nieuws Parool in Amsterdams straatbeeld
24-01-2019 11:02:00 | Door: David de Jong | hits: 4983 | Tags:

Het Parool is sinds deze maand nieuws ook live via digitale schermen te lezen door heel Amsterdam. Dankzij een samenwerking van de Amsterdam krant met JCDecaux zijn de nieuwtjes van Het Parool gedurende het gehele jaar 2019 via digitale Mupi's in het Amsterdamse straatbeeld te zien.

De content is dagelijks van 08:00 uur tot 11:00 uur en van 17:00 uur tot 20:00 uur te zien via het door JCDecaux ontwikkelde Métropole netwerk. Op basis van een zogenaamde “RSS-feed” zal het meest recente belangrijke nieuws zichtbaar zijn op deze digitale Mupi’s verspreid over de hoofdstad.

Op kenmerkende Amsterdamse locaties zoals het Centraal Station, het Leidseplein, het Rijksmuseum en andere plekken kunnen voorbijgaande fietsers, wachtende tramreizigers off voorbijlopende wandelaars het laatste nieuws uit het Parool meepakken.  Wie is er gekozen als jongerenburgermeester, hoe verloopt het Holleeder proces en zal de spanning op de huizenmarkt eindelijk afnemen, is op deze manier in de stad zelf te lezen.

Het Parool, onderdeel van de Persgroep, voorziet voorbijgangers van zowel lokale als wereldwijde nieuwsflitsen. Een selectie aan onderwerpen zal in de spitsuren zichtbaar zijn. De schermen zijn altijd up-todate en brengt het nieuws van de website Parool.nl op een toegankelijke manier naar buiten.

Robin Hoolwerf, brand manager van Het Parool: "Lezers van Het Parool zijn gewend om het nieuws uit Amsterdam en de
wereld eromheen te lezen op papier, tablet of smartphone. Vanaf deze maand brengen wij het nieuws ook groter via het netwerk van JCDecaux. Wij zijn erg trots op deze unieke samenwerking en het feit dat we de Amsterdammer ook onderweg voorzien van de belangrijkste headlines."

De samenwerking draagt niet alleen bij aan de innovatieve ontwikkelingen binnen Het Parool en JCDecaux, maar is volgens de initiatiefnemers ook een nieuwe vorm van gemak voor de inwoners en bezoekers van Amsterdam.

www.parool.nl
www.jcdeacaux.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie