Performance4You neemt ContainerFabriek over
21-08-2018 09:14:00 | Door: | hits: 2593 | Tags:

Performance4You neemt, samen met dochterbedrijf Exposurebox, ContainerFabriek over. Vanaf 31 augustus gaat deze overname van kracht en zullen alle werkzaamheden en producten van ContainerFabriek overgaan naar de nieuwe eigenaar.

Guido Lambriks, directeur en eigenaar van Exposurebox: "Dit was een unieke kans om het productaanbod van Exposurebox uit te breiden en een nieuw product in te lijven."

Hij wil naast de glazen showrooms ook de groeiende vraag naar eventcontainers uitbouwen via Containerfabriek. Beide namen blijven voorlopig behouden in de markt.

Lambriks: "De oude eigenaren Tjerk en Menno Joling hebben het bedrijf keurig achtergelaten en hebben met de EventBox en SideBox producten geïntroduceerd die goed aansluiten bij de behoefte van de klant. In het geval van ContainerFabriek was dat meer gericht op de doelgroep van events en beurzen, terwijl Exposurebox zich vooral richtte op tijdelijke buitenreclame en media. De producten van ContainerFabriek en Exposurebox zijn echter zo complementair aan elkaar dat deze makkelijk te integreren zijn in het huidige productaanbod."

www.performance4you.nl
www.exposurebox.nl
www.containerfabriek.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie