Platform161 biedt voortaan digitale buitenreclame JCDecaux
17-04-2020 13:25:00 | Door: David de Jong | hits: 1910 | Tags:

Platform161 en JCDecaux gaan samenwerken, zodat klanten via één platform zowel tv, display, mobiel als digitale buitenreclame onderdeel kunnen maken van hun mediamix in digitale strategieën.

De digitale buitenreclame van JCDecaux wordt daarbij via het VIOOH-platform beschikbaar gesteld. Deze samenwerking geeft (DSP) Platform161 via het supply-side platform VIOOH toegang tot de displays van JCDecaux.

Marco Kloots, CEO en mede-oprichter van Platform161: "We zijn verheugd met de toegang tot de VIOOH-inventaris om de schermen van JCDecaux Nederland te kunnen targeten. Onze klanten kunnen ons multi-channel DSP gebruiken voor het inboeken van tv, display, mobiel en digitale buitenreclame op één platform. Met hierbij een premium exploitant aan boord, zien we veelbelovende tijden voor ons liggen."

Jean-Christophe Conti, CEO van VIOOH: "Deze samenwerking doorbreekt de barrières tussen traditioneel en digitaal als het gaat om OOH-reclame, en dat is precies waar de industrie naartoe gaat. Dankzij samenwerkingen als deze kunnen adverteerders via DSP’s de digitale buitenreclame sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren targeten en inkopen. Het hebben van één platform voor meerdere digitale kanalen zorgt ervoor dat buitenreclame een speler is binnen de bredere advertentiestrategie en helpt adverteerders aan een meer uniforme en zinvolle merkervaring voor consumenten."

Marc Bergers, digital lead bij JCDecaux: "De samenwerking met Platform161 komt in een tijd waarin digitale buitenreclame, technologie en innovatie belangrijker zijn dan ooit. Voor Platform161 wordt het mogelijk om op nieuwe en unieke manieren bereik voor adverteerders te realiseren via JCDecaux's premium schermen op de beste locaties in de grootste steden van Nederland."

www.platform161.com
www.viooh.com
www.jcdeceaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie