Hillenaar komt met corona-campagne Stay home, stay strong, stay positive
27-03-2020 11:32:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2458 | Tags:

Het is tijd voor een ander geluid. Dat zegt Jeroen Hillenaar, algemeen directeur van Hillenaar Outdoor. Het bedrijf exploiteert onder meer digitale reclamemasten langs snelwegen, abri’s en billboards en start onder de naam Stay home, stay strong, stay positive een campagne die mensen moed geeft.

Jeroen Hillenaar: ''We steken iedereen een hart onder de riem. En tegelijkertijd zetten we ons netwerk in om mensen bewust te maken van het feit dat ze thuis moeten blijven. Deze coronacrisis moeten we samen te lijf gaan. We zetten ons netwerk op deze manier zinvol in voor een positieve boodschap.”

''We beschikken over een groot en creatief marketing team. Zij hebben een eigen campagne opgezet met als titel Stay home, stay strong, stay positive. Daar zijn aansprekende graphics bij ontworpen die vanaf nu langs onder meer snelwegen in heel Nederland te zien zijn. Normaal gesproken werkt het marketingteam vanuit het kantoor van Hillenaar in Leiderdorp. Nu zitten onze mensen thuis, maar dat heeft geen gevolgen voor de productiviteit. Iedereen onderhoudt contact met elkaar en schakelt snel. Dat geldt overigens voor ons hele bedrijf.”

Groot bereik

Jeroen Hillenaar: ''Er is ruimte op ons netwerk doordat veel reguliere campagnes zijn uitgesteld. Tegelijkertijd hebben mensen behoefte aan steun en wil de overheid benadrukken dat iedereen echt thuis moet blijven. Al deze elementen brengen wij nu samen in een grote landelijke campagne. Daar komen tienduizenden mensen per dag mee in aanraking want ons bereik is heel groot. We dragen graag ons steentje bij. Zolang het  nodig is blijven we deze boodschap voor het voetlicht brengen. Met steeds wisselende uitingen en zowel landelijk op onze grote masten als regionaal op abripanelen en billboards.” 

www.hillenaar.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie