Qmusic zet bekende gebouwen te koop
18-10-2019 14:06:50 | Door: David de Jong | hits: 2490 | Tags:

Radiozender Qmusic heeft te koop-borden geplaatst op verschillende nationale monumenten en panden van landelijke en lokale media. Dit deed het station in aanloop naar Het Huis van Q, waarbij Qmusic een jaar lang gratis wonen weggeeft in het centrum van Utrecht. Mensen kunnen zich nog steeds opgeven.
 
Qmusic-dj Domien Verschuuren: "Het lijkt haast te mooi om waar te zijn: een jaar lang gratis wonen op een prachtlocatie. In het geval van het Rijksmuseum, de Domtoren en het Paleis op de Dam is dat natuurlijk ook zo. Maar wij hebben wèl een fantastisch huis in centrum Utrecht waar twee luisteraars mogen wonen!"

Marieke Elsinga: "Een huis krijgen is voor jonge mensen bijna niet meer te doen. Met deze actie willen we aandacht vragen voor dat probleem. Mattie en ik gaan de hele inrichting verzorgen."

De te koop-borden zijn onder andere geplaatst bij Utrecht Centraal, de Utrechtse Domtoren, in Amsterdam bij het Paleis op de Dam en het Rijksmuseum, de Koninklijke Schouwburg en Paradiso. Qmusic heeft daarnaast ook de panden van verschillende media in de verkoop gedaan. Zo hangen de te koop-borden onder andere bij redacties van De Telegraaf, RTL Boulevard, Sanoma, LINDA., de NOS, het Utrechts Nieuwsblad, Indebuurt.nl en de studio's van Pauw en De Wereld Draait Door. De borden zijn met dubbelzijdige tape bevestigd en ook weer gemakkelijk - zonder sporen - te verwijderen.

Koppels kunnen zich aanmelden via Qmusic.nl en de Qmusic-app. Twee koppels worden geselecteerd en gaan vanaf 28 oktober 2019 bij Domien strijden voor de sleutel. Mattie Valk en Marieke Elsinga houden zich intussen bezig met de inrichting.

www.qmusic.nl