Ronald Stout en Wouter Wunnink versterken Hillenaar Outdoor
27-01-2020 12:00:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3783 | Tags:

Ronald Stout versterkt per direct het team van Hillenaar Outdoor als salesmanager. De ervaren outdoorspecialist verruilt Clear Channel voor de OOH-onderneming in Leiderdorp. Ook Wouter Wunnink maakt de overstap naar Hillenaar als Digital Out of Home-specialist. Hij vervulde deze rol eerder bij MMD en geldt als een autoriteit op het gebied van digitale media en de toepassingen ervan.

Jeroen Hillenaar, algemeen directeur van Hillenaar: “Met Ronalds komst kunnen we nog beter invulling geven aan onze focus op verdere groei. Hij is een zeer ervaren out of home specialist die al jaren een breed portfolio van klanten bedient. Met zijn komst halen we opnieuw een zwaargewicht binnen. Hij weet precies wat nodig is voor een effectieve campagne en onze adverteerders profiteren daar vanzelfsprekend van.”

Wouter Wunnink is aangetrokken om de focus op digitale media verder te professionaliseren. Jeroen Hillenaar: “We hebben grote stappen gemaakt het afgelopen jaar. Die lijn trekken we door. Met de komst van Wouter halen we de expertise in huis die daarvoor nodig is. Hij heeft enorm veel kennis waar het gaat om optimale inzet van digitale out of home media.”

www.hillenaar.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie