Sourcy Vitaminwater vult Abri’s met honderden flesjes
14-09-2017 21:09:00 | Door: | hits: 4785 | Tags:

Enkele honderden flesjes Sourcy Vitaminwater kleuren de komende tijd het straatbeeld in diverse grote steden: ze vormen de inhoud van de reclamekasten in Abri’s tijdens een buitenreclame-special bij JCDecaux.

De kleuren van de acht soorten Sourcy Vitaminwater zijn de komende tijd te zien in het straatbeeld van diverse steden: voor een buitenreclame-special vult exploitant JCDecaux zijn reclamekasten met honderden flesjes Sourcy Vitaminwater.

De flessen-abri voor Sourcy Vitaminwater is het resultaat van een samenwerking tussen Vrumona, Starcom, VoogdVormt, VivaKi-exchange en JCDecaux en doet drie grote steden in Nederland aan.

Deze buitenreclame-special is tot en met 20 september te zien in de Van Baerlestraat in Amsterdam. Vervolgens trekt de campagne om de twee weken naar een nieuwe stad.

Eerst zal de flessen-Abri te zien zijn in de Potterstraat in Utrecht en vervolgens op de Coolsingel in Rotterdam. Dit in combinatie met reguliere Abri’s en Mupi´s én Total View Trams in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vanaf 5 oktober is Sourcy Vitaminwater ook zichtbaar op de Total View Veerpont van JCDecaux in Amsterdam.

www.jcdecaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie