Sportzomer live op de digitale schermen van Ngage Media
10-07-2019 15:09:00 | Door: David de Jong | hits: 1580 | Tags:

De sportzomer is van start gegaan met het WK Voetbal voor vrouwen. De wedstrijden van de Oranjedames konden door voorbijgangers op diverse groot formaat digitale schermen van Ngage Media middels een livestream worden gekeken.
 
Met de livestream hebben passanten op Station Utrecht Centraal, Station Den Haag Centraal, Station Rotterdam Centraal, Hilversum De Groest, Hilversum Stationsplein, Station Amsterdam Zuid, Eindhoven Busplein en Eindhoven de Markt, niks hoeven missen de spannende wedstrijden van de Oranje damesvoetbal.

Nu het WK Voetbal voor vrouwen voorbij is, is de Tour de France te zien. Dagelijks worden de laatste 30 minuten van de Tour live uitgezonden op diverse impactvolle schermen. De locaties waar de Tour live wordt uitgezonden zijn Eindhoven de Markt, Eindhoven Busplein, Station Den Haag CS, Station Amsterdam CS, Utrecht Hoog Catharijne, Hilversum, Enschede De Klanderij, Rotterdam Binnenwegplein, Station Rotterdam CS, Hilversum Studio 21, Station Utrecht CS, Veenendaal en Station Amsterdam Zuid.

www.ngagemedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie