TVE Reclameproducties neemt signbedrijven Bergslot groep over
11-01-2019 14:20:00 | Door: David de Jong | hits: 3075 | Tags:

TVE Reclameproducties heeft Bergslot Groep overgenomen. Onder de Bergslot Groep vallen vier signbedrijven allen gespecialiseerd in indoor en outdoor visuele communicatie. Met de overname van Bergslot Groep ontstaat één van de grootste signbedrijven van Nederland, met een gecombineerde omzet van 25 miljoen euro en 130 werknemers.

Jan Snijders die sinds 2007 eigenaar was van de Bergslot groep, heeft met Marktlink Fusies & Overnames gezocht naar een passende overnamekandidaat, aangezien deze zich gezien zijn leeftijd wilde terugtrekken. 

Onder de Bergslot Groep vallen de bedrijven Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart en Bergslot GmbH voor de Duitse markt. In 2017 nam Bergslot Groep het bedrijf Reclamespecialisten over.

De vier bedrijven verzorgen vrijwel alle soorten visuele communicatie, zoals permanente outdoor signing, fleetmarking (bestickering en belettering van wagenparken en vervoersmiddelen voor het openbaar vervoer) en point of salemateriaal. Afnemers zijn onder andere openbaar vervoersbedrijven en grote retail- en supermarktketens zoals Action, Jumbo en Lidl. Ook multinationals zoals DPD en Randstad maken gebruik van de diensten van de Bergslot Groep.

Hennie van Osch, eigenaar van TVE Reclameproducties: “De activiteiten van de overgenomen bedrijven zijn compleet aanvullend op de activiteiten van TVE Reclameproducties. De overname van de Bergslot Groep is daarom een logische stap. Met de overname van Bergslot Groep breiden wij onze dienstverlening uit en worden we een one-stop-shop op het gebied van outdoor en indoor visuele communicatie. Met name het online kanaal Reclamespecialisten en het fleetmarking segment is een nieuwe complementaire markt voor ons, waar onze klanten van profiteren. Op het gebied van fleetmarking is Bergslot de toonaangevende partij.”

Ferry Nahon, partner bij Marktlink: “We zien dat een consolidatie gaande is in de markt. Capaciteit en flexibiliteit om snel op klantvragen in te spelen is cruciaal. Er waren zodoende veel geïnteresseerde partijen en wij hebben daardoor meerdere competitieve biedingen ontvangen. Uiteindelijk is de keuze op TVE Reclameproducties gevallen, omdat TVE Reclameproducties naadloos aansluit op de activiteiten van Bergslot Groep. Bovendien blijven de overgenomen bedrijven als zelfstandige vestigingen opereren en de gerenommeerde namen in de markt gehandhaafd. Dit was voor verkopend directeur/grootaandeelhouder Jan Snijders een belangrijk criterium."

Met de overname groeit TVE Reclameproducties uit tot één van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie.

www.tve.nl
www.bergslot.com
www.marktlink.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie