Twitterdiscussie Willem Engel en viroloog Marc van Ranst in 2000 bushokjes te zien dankzij crowdfunding
20-05-2021 17:48:46 | Door: David de Jong | hits: 1321 | Tags:

Een twitterdiscussie tussen brazilian zouk-dansleraar/coronascepticus Willem Engel en de Vlaamse viroloog Marc van Ranst is te zien in 2000 abri's. Alexander Klöpping de oprichter en voormalig eigenaar van Blender heeft een crowdfundactie gehouden en heeft daarmee circa 25.000 euro binnengehaald om de twitterconversatie te laten plaatsen in de abri's in de openbare ruimte.

Marc van Ranst die bedreigd wordt in België en daartoe beschermd moet worden, kwam in discussie met Willem Engel. Alexander Klöpping verklaarde dat hij zowel steun wil geven aan de bedreigde Marc van Ranst en aan te geven daarmee te betuigen klaar te zijn met Willem Engel. Willem Engel is een van de voormannen van Viruswaarheid die het effect van het coronavirus en de genomen maatregelen structureel in twijfel trekt.

De kern van de boodschap in de abri's is de tekst van Marc van Ranst richting Willem Engel: "Wanneer we ooit geconfronteerd worden met een salsapandemie, ga ik met veel plezier luisteren naar wat jij als dansleraar te zeggen hebt. Echter, op dit moment geef ik geen flying fuck om wat jij uitkraamt, en Nederland zou dat best ook niet doen."

Overigens is brazilian zouk niet hetzelfde als salsa.

De complete conversatie:www.twitter.com/alexanderNL
www.twitter.com/vanranstmarkVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie