[Vacature] Exterion Media zoekt Jr. Account Manager
08-03-2019 13:49:00 | Door: David de Jong | hits: 5120 | Tags:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Global (een groot Brits radiobedrijf). Buitenreclame, ook wel Out-of-Home, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met aansprekende creaties van adverteerders. Out-of-Home is hét middel om het verschil te maken: het is overal, 24/7, bereikt jongeren die je niet (meer) bereikt met andere media en heeft een enorme digitale groei.

Merken adverteren via onze digitale schermen in winkelcentra en op NS stations, maar natuurlijk ook via de posters in onder andere bushokjes (abri’s) langs grote wegen of bijzondere spectaculars! Hiermee bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders om hún doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een zeer dynamische en uitdagende branche.  

Zo, jouw opleiding zit erop! Maar nu sta je voor de keuze, wat ga ik doen? Je wilt graag bij een mooi bedrijf aan de slag, maar vindt het ook belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wat is verstandiger, doorstuderen of werken…. Jouw ultieme doel is om in de nabije toekomst sales te bedrijven bij een toffe organisatie in de buitendienst, maar je mist de zo vaak gevraagde ervaring….

Herkenbaar? Dan is dit echt je kans! Start in ons talententeam bij de beste én leukste Out-of-Home exploitant van Nederland! We zijn namelijk op zoek naar een fulltime

Jr. Account Manager 

Het traject dat wij aanbieden is dé kickstart van jouw commerciële carrière. Je hebt je hbo- of wo-opleiding (bijna) afgerond en één ding weet je zeker: je ademt Sales en commercie zit in je bloed. Je krijgt een eigen klantenpakket en bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten middels telefonische acquisitie en klantcontact. Ondertussen stomen wij jou klaar tot een echte sales professional. Even belangrijk is de aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en alle benodigde skills om succesvol te zijn om zo door te groeien naar een buitendienst functie.

Wie zoeken wij?

Iemand met een goede dosis energie en doorzettingsvermogen, je bent sociaal en hebt een positieve houding maar ook

 • een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau;
 • maximaal 1 jaar werkervaring;
 • vind je het leuk om te scoren. Targets zijn voor jou een motivatie om mee te werken;
 • zit je vol zelfvertrouwen en bent overtuigd van jezelf;
 • ben je leergierig en enthousiast over het nieuwe en onbekende.

Ben je ook nog eens een levensgenieter die zelfstandig- maar ook goed in een team functioneert? Dan hebben we een match!

Wat bieden wij?

Exterion media biedt je de ideale start van jouw commerciële carrière bij één van de beste werkgevers in de media. We willen natuurlijk dat je onze nieuwe sales tijger gaat worden, maar we willen je ook op persoonlijk vlak goed ondersteunen. Gedurende het traject krijg je van ons:

 • een goed starterssalaris;
 • de kans om een mooi netwerk op te bouwen;
 • veel leuke en gezellige team- en bedrijfsuitjes, van bootcamps tot het bezoeken van concerten met onze klanten;
 • een persoonlijke coach die je het hele traject door begeleidt;
 • deelname aan onze Media Heroes Academy;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling);
 • elke dag een potje tafelvoetbal;
 • een enorm gedreven en enthousiast team met alleen maar leuke, ambitieuze en inspirerende collega’s.


En natuurlijk een hele grote kans op de functie van Account Manager in de buitendienst.

Zoeken we jou?

Als het wederzijds klikt kun je direct beginnen! Solliciteer snel door je CV en motivatie te sturen naar jobs@exterionmedia.nl. Ook voor vragen neem gerust contact met ons op.

Thomas Dekkers, Account Manager Regional Sales sinds 2016: “Werken bij Exterion Media is voor mij iedere dag feest! De werksfeer is top en met de leukste collega’s is er tussen het ‘work hard, play hard’ altijd ruimte voor een geintje. Het leuke van werken bij Exterion is dat – in tegenstelling tot andere advertising companies – de reclame direct zichtbaar is. Adverteerders zien zichzelf écht hangen en dat is gaaf. Wil de adverteerder klanten uit Amersfoort? Dan ziet de adverteerder zichzelf ook echt terug in Amersfoort op toplocaties, zoals langs de drukke wegen, op stations en in winkelcentra. What you buy, is what you get. Het is dan ook niet de vraag of ze nog een keer zaken met ons doen, maar wanneer de volgende campagne ingehangen kan worden. Dit is iets waar ik trots op ben!”

www.exterionmedia.nl/vacatures