Vastgoedgroep Unibail-Rodamco lanceert Europese OOH-campagne
11-10-2017 12:38:31 | Door: | hits: 2801 | Tags:

De Unibail-Rodamco Group lanceert dit najaar een Europese campagne, Unexpected Smile, die wordt uitgerold in 7 landen in 33 winkelcentra. In Nederland wordt de campagne gelanceerd in Stadshart Amstelveen.

De campagne bestaat onder meer uit een korte film waarin verschillende soorten mensen en dito glimlachen zijn vastgelegd. Het doel is om een aansprekend en herkenbaar beeld te schetsen voor de bezoekers van de winkelcentra van Unibail-Rodamco en om de centra te versterken als plaatsen waar men naast winkelen tevens terecht kan om wat te eten en drinken, exclusieve evenementen en shows bij te wonen en bijzondere architectuur en design te zien.

De Unexpected Smile-campagne is een nieuw hoofdstuk binnen de overkoepelende Unexpected Shopping-campagne die in 2014 wereldwijd door de Unibail-Rodamco Group in samenwerking met het bureau BETC Shopper werd geïntroduceerd. De campagne loopt inmiddels in 8 verschillende Europese landen in ruim 34 winkelcentra.

Antoine Choque, creatief directeur bij BETC Shopper: "Het creatieve idee van de campagne is om de sfeer die in de Unibail-Rodamco winkelcentra heerst, en het effect van die ervaring zo concreet mogelijk te maken: een gevoel van nabijheid, het idee van een huis waar je het leuk vindt om plezier te hebben, verbaasd te zijn, en te lachen om jezelf... Zaken die we op dit moment in Europa wel kunnen gebruiken.”

Audrey Fraboulet, Advertising Director en Group Media Strategy van Unibail-Rodamco Group: "Deze nieuwe campagne die mensen en hun lach in het centrum toont, is een afspiegeling van de winkelervaring in onze centra en van de acties die we dagelijks uitvoeren, wat kleine, bijna opwindende momenten van verrassing voor onze bezoekers brengt."

www.betc.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie