Walter Kraus commercieel directeur JCDecaux Nederland
27-09-2021 10:06:35 | Door: Saskia van Weert | hits: 2849 | Tags:

Walter Kraus gaat per 1 oktober 2021 aan de slag als commercieel directeur van JCDecaux Nederland. Hij volgt Bart de Vries op, die het bedrijf na een langjarig dienstverband per 1 september heeft verlaten.

In de afgelopen jaren werkte Walter Kraus onder andere bij Philips, Bol.com en Summit Retail Media Group. In zijn verschillende rollen en als voormalig bestuurslid van het IAB (VIA) heeft hij een breed netwerk in het Nederlandse medialandschap opgebouwd.

Hannelore Majoor: “Walter heeft commerciële ervaring zowel aan klant- als merkzijde en heeft zijn sporen verdiend in de digitale media. In een sterk veranderende mediamarkt zal hij zich in zijn rol richten op de digitale acceleratie van JCDecaux, met gebruikmaking van de innovatiekracht als wereldwijd marktleider in (digital) out of home. De (D)OOH markt laat sinds juni van dit jaar een krachtig herstel zien. Een herstel waarvan de buitenreclamebranche in de komende jaren verder moet profiteren door onze klanten nog beter te bedienen dan voor de crisis. Wij hebben daar al goede en inspirerende gesprekken over gevoerd met Walter.”

www.jcdecaux.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie