Zwitserland Toerisme lanceert outdoor campagne
30-11-2017 09:35:00 | Door: | hits: 3619 | Tags:

Sinds deze week is Zwitserland Toerisme in samenwerking met mediabureau Match My Brand en outdoor exploitanten Exterion Media en Clear Channel Nederland een outdoor campagne gestart. Op digitale schermen zijn live beelden uit Zwitserland te zien. Voor de campagne is een koppeling gemaakt met negen verschillende webcams vanuit diverse bekende skigebieden in Zwitserland zoals Graubuenden, Arosa en Fribourg.

Deze live beelden worden zonder filter getoond in combinatie met een begroeting, aangepast aan het tijdstip, en de hashtag #inLOVEwithSWITZERLAND.

Angelo Brazerol, Zwitserland Toerisme: "Met de live beelden brengen we de Zwitserse sneeuw dichter bij onze doelgroep. Op deze verrassende manier willen we wintersporters inspireren om hun vakantie naar Zwitserland te boeken."

Dagmar Bakker, Match My Brand: "Deze vorm van campagne voeren is uniek in Nederland. We hebben via de digitale schermen van Exterion Media en Clear Channel Nederland live contact met negen verschillende webcams in Zwitserland. Zo zie je als consument op elk moment van de dag hoe het weer eruit ziet in de verschillende regio’s. Exterion Media en Clear Channel Nederland hebben zich bewezen als geweldige partners en echte professionals op het gebied van digitale media. En alsof het nog niet genoeg is gaan we nog iets spannends doen! Wij houden de hele dag in de gaten of het sneeuwt in een bepaalde regio.  Wanneer dat het geval is komt er een aangepaste tekst in beeld te staan: ‘HOERA het sneeuwt’. Alsof je live op de piste staat!."

Innovatieve mogelijkheden Digital Out-of-Home

De campagne van Zwitserland Toerisme laat volgens de exploitanten de innovatieve digitale mogelijkheden zien van outdoor. Hiermee kun je inspelen op actualiteit én gebruik maken van live content, zoals feeds, live beelden en andere actuele informatie. De campagne is de komende weken te zien op verschillende digitale schermen door heel Nederland.

www.matchmybrand.com
www.exterion.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie