[Interview] Aimee de Vries over de deelname van Exterion Media aan de Media Rally 2018
24-10-2018 08:57:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 7005 | Tags:

Op vrijdag 26 oktober wordt de eerste editie van de Media Rally verreden. Aimee de Vries en Kylie Deenen rijden mee met het Exterion Media team. Wij bellen Aimee.\

Dag Aimee, kun jij Exterion Media introduceren?

Jazeker! Wij zijn Exterion Media NL, marktleider op het gebied van buitenreclame. Out-of-Home (OOH) is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Out-of-Home is hét middel om het verschil te maken, want het is overal en non stop. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met de creaties van adverteerders. Hiernaast zijn wij ook de grootste aanbieder van digitale buitenreclame

Wat kan Exterion Media dat andere buitenreclame-exploitanten niet kunnen?

Dat is natuurlijk onze exclusieve concessie met NS waar wij inmiddels al ruim 320 digitale schermen hebben! Via deze weg is het mogelijk voor adverteerders om de millennials te bereiken die middels andere media nauwelijks te bereiken zijn.  

Hiernaast hebben wij meer dan 125 winkelcentra in ons netwerk waar we ook volop digitaliseren en zo ons netwerk verder uitbreiden.

Kun jij het Exterion Media team introduceren?

Wij zijn de nieuwe aanwas binnen Exterion Media, aangenaam; Aimée de Vries (30) en Kylie Deenen (27). Wij zijn beide verantwoordelijk voor National Sales.

In welke auto gaan jullie rijden?

Als vrouwenteam gaan wij voor een combinatie van traditioneel en digitaal: De Peugeot 208 GTI met 208 PK. Traditioneel omdat het merk, dat genoemd is naar de familie Peugeot, het industriële imperium is begonnen. Namelijk niet alleen op het gebied van ‘traditioneel’ vervoer, waaronder de fiets en ‘automobile’ ('zelfbewegend', namelijk rijtuig zonder trekdier) (automobiel uit Grieks auto- 'zelf' en Latijn mobile 'bewegend'), maar ook op digitaal gebied. Na meer dan 125 jaar heeft Peugeot hun ‘automobiles’ voorzien van geavanceerde technologie. Dat zien we terug bij onder andere de boordcomputer, navigatie en bluetooth systemen.

Wat zijn de special skills van jullie team?

Onze rij skills in combinatie met de kennis van de markt.

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Wij dagen RTL Nederland uit!

www.exterionmedia.nl
www.mediarally.nl