[Interview] Martin van Epen over de Media Rally
19-10-2018 12:58:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 6431 | Tags:

Op vrijdag 26 oktober wordt de eerste editie van de Media Rally verreden. Martin van Epen neemt deel met het Windowsketch team. Wij bellen hem.

Dag Martin, kun jij Windowsketch introduceren?

Wij helpen retailers bij het digitaliseren van de winkelvloer om zo de online- en offline beleving van de klant dichter bij elkaar te brengen. We leveren en onderhouden instore TV-netwerken, waarbij Windowsketch zowel de content als alle techniek regelt. We introduceren een nieuw verdienmodel: als digital out of home (DOOH) mediaexploitant bieden we adverteerders ongebruikte vierkante meters aan op A-locaties door heel Nederland, door middel van onze high-impact schermen. Hiernaast zijn we ook actief op het gebied van elektronische schaplabels, waarmee retailers de voordelen van dynamic pricing kunnen benutten. 

In welke auto gaan jullie rijden?

Wij gaan de andere teams verslaan in een mooie Range Rover Vogue TDV6.

Waarin schuilt de kracht van het Windowsketch team?

We zijn een ervaren team met veel kennis van alle facetten van digitale media. We hebben retail in het DNA, lopen voorop in technische innovatie en durven out of the box te denken. Ondanks de groei die we doormaken is de work hard, play hard startup-cultuur behouden. 

Wat is het laatste nieuws?

We zijn na een lange voorbereiding van start gegaan met de uitrol van het grootste digitale netwerk binnen de retail in Nederland en er komen nog meer mooie projecten aan. Mede hierdoor hebben we veel nieuwe collega’s, dus vandaar dat we onlangs verhuisd zijn naar een mooi en groter kantoor.   

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Wij dagen graag Frank Hardenberg van Out of Home Masters uit. Hoewel we normaal gesproken graag met hem samenwerken, zouden we het nu graag eens tegen hem opnemen. Moge de beste winnen!  

www.windowsketch.eu
www.mediarally.nl

 

De Media Rally 2018 wordt gesponsord door

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie