[Walk & Talk] Guy Grimmelt (Exterion): Adverteerders zijn super eager om weer naar buiten te gaan
29-01-2021 14:49:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 10771 | Tags:

Media Meetings & Magazines presenteert samen met Exterion Media de vijfdelige video-serie Walk & Talk. Iedere aflevering wordt een wandeling gemaakt voor een gesprek over ontwikkelingen in medialandschap en bij Exterion Media.

De eerste wandeling is met Guy Grimmelt, Marketing & Sales Director bij Exterion Media. Gespreksonderwerpen: hoe gaan adverteerders om met de huidige situatie en hoe kijkt Exterion naar komend jaar?

Guy Grimmelt: "Adverteerders zijn super eager om weer naar buiten te gaan. Festivals, reizen, het terras, uit eten; als het straks weer kan, gaan we met zijn allen los. We weten niet precies wanneer maar april wordt vaak genoemd als maand waarin het zou kunnen gaan gebeuren. Wat mij opvalt, is dat dat verwachtingsvolle gevoel heel breed leeft, ook bij branches die hard zijn geraakt..."

Kijk deze eerste editie van Walk & Talk hier:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant en heeft met haar brede aanbod adverteerders alles te bieden. Exterion Media bereikt meer dan 60 procent de Nederlanders en is marktleider in interactieve buitenreclame.

www.exterionmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie