[Walk & Talk] Frank Meiland (ZIGT): Er kan steeds meer met Programmatic DOOH omdat we steeds meer weten van doelgroepen
26-02-2021 16:44:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 10875 | Tags:

Media Meetings & Magazines presenteert samen met Exterion Media de vijfdelige video-serie Walk & Talk. Iedere aflevering wordt een wandeling gemaakt voor een gesprek over ontwikkelingen in medialandschap en bij Exterion Media.

In deze tweede aflevering gaat Bas Vlugt in gesprek met Frank Meiland, Head of Programmatic bij ZIGT Mediabureau en Mink Zwolsman, Account Manager Digital bij Exterion Media.

Frank Meiland: "Exploitanten zijn steeds beter in staat om in kaart te brengen welke audiences er rondom de schermen zijn. Zijn dat mannen, zijn dat vrouwen; van welke leeftijd. Dat maakt het mogelijk om op zinvolle wijze schermen zelfs per uur in te kopen. Dat is een mooie stap voor DOOH."

Mink Zwolsman: "Het speelveld rondom targetting en triggers wordt steeds rijker. Dan moet je denken aan targetten op weercondities, op verkeerssituaties als files op de snelweg en op sportwedstrijden gekoppeld aan live data; ook dat behoort steeds meer tot het domein van programmatic."

Kijk deze tweede editie van Walk & Talk hier:

Kijk de eerste editie van Walk en Talk met Guy Grimmelt (Exterion) hier

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant en heeft met haar brede aanbod adverteerders alles te bieden. Exterion Media bereikt meer dan 60 procent de Nederlanders en is marktleider in interactieve buitenreclame.

www.exterionmedia.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie