[Nederlands MediaNetwerk TV] Gerrit Reinders over Adcombi
22-10-2018 16:36:00 Door: | Hits: 6265 | Tags:

Start-up turning scale-up Adcombi is "een technologie die het mogelijk maakt voor multistoreretailers om op schaal lokaal te adverteren binnen digitale platformen", aldus oprichter Gerrit Reinders

Lokaal adverteren an sich is niets nieuws, maar de meeste digitale platformen zijn niet ingericht om voor veel vestigingen tegelijk rondom een vestiging te kunnen adverteren. Door de technologie van Adcombi is het wel mogelijk gedifferentieerd rondom de vestigingen campagnes uit te rollen die hyperlokaal en uniek zijn, zonder dat daar meer tijd en geld in hoeft en die digitaal aangestuurd kunnen worden.

Gerrit Reinders heeft met Adcombi de ambitie de komende jaren de positie zowel in Nederland te verstevigen, als een goede positie te verwerven in andere landen waaronder Duitsland, Scandinavië en België. In München opende Adcombi onlangs een kantoor om daar voet aan grond te hebben. Duitsland is interessant: "Waar een supermarktketen in Nederland 600 vestigingen heeft, heeft zijn evenbeeld in Duitsland en zes- of zevenduizend." 

Kijk het hele interview met Gerrit Reinders hier:

 

www.adcombi.com

Bekijk nog veel meer interviews op Nederlands MediaNetwerk TV


www.nederlandsmedianetwerk.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie