Azerion gaat samenwerken met ZEASN ten behoeve van programmatic OTT-adverteren
05-01-2022 14:56:00 | Door: David de Jong | hits: 2585 | Tags:

Azerion, een digitaal entertainment- en mediaplatform, gaat samenwerken met ZEASN. ZEASN is gespecialiseerd in het leveren van over-the-top (OTT) en smart tv-oplossingen. De advertentie-oplossingen van ZEASN worden exclusief geïntegreerd met Improve Digital, het programmatic platform van Azerion.

ZEASN biedt premium en merkveilige smart tv-oplossingen met hry smart home entertainment-ecosysteem Whale Eco met Whale OS als kernproduct. Deze biedt een groot aantal televisie-apps aan, waaronder VOD- en televisiekanalen van contentpartners uit de hele wereld. Whale Eco biedt diensten aan voor televisiefabrikanten, waaronder TP Vision (merk Philips), AOC en TCL Moka. Dankzij dit partnership breidt Azerion het bereik aan connected tv’s uit en geeft daarmee adverteerders en mediabureaus direct en real-time toegang tot een grotere groep consumenten.

ZEASN kan dankzij Azerion direct gebruikmaken van het netwerk om campagnes uit te rollen en te integreren in de OTT-omgeving. Azerion heeft een netwerk 300.000 adverteerders en werkt met meer dan 550 digitale uitgevers samen, waarbij het 3,2 miljard advertenties per jaar verkoopt.

Sandra Yassaka, Vice-president partnerships bij Azerion: “Connected tv is een dominante manier geworden voor mensen om content te consumeren. Bij Azerion zijn we verheugd om samen te werken met ZEASN, ‘s werelds toonaangevende technologieleverancier voor smart tv. We zijn ook verheugd om adverteerders de kans te geven om met zeer betrokken consumenten in contact te komen door middel van premium content.”

Winson Chen, Chief Operating Officer van ZEASN: “We zijn verheugd om wereldwijd krachten te bundelen met Azerion en onze contentpartners en televisiemerken te helpen hun Connected tv-voorraad te monetizen. Het geeft ZEASN de kans om zich te focussen op een premium Connected tv-generatie en meer contentpartners uit te nodigen om AVOD en FAST kanalen te lanceren op Whale Eco. Daarnaast kunnen we met meer televisiemerken samenwerken om zo de operationele kosten te verminderen en om meer omzetmogelijkheden te creëren."

www.azerion.com
www.zeasn.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie