IPG Mediabrands: Cadreon wordt Matterkind
06-05-2020 18:05:00 | Door: David de Jong | hits: 6269 | Tags:

Het IPG Mediagroup-bedrijfsonderdeel Cadreon is omgedoopt tot Matterkind. Daarmee wil IPG de focus leggen bij media-activatie via adressable tools waarbij prioriteit wordt gegeven aan de ervaring van de consument.

Met Matterkind spreekt IPG Mediagroup daarbij niet langer over programmatic, maar over addressable. Bij Matterkind worden eigen technologieën geïntegreerd voor alle addressable mediacampagnes voor alle (media)bureaus van IPG Mediabrands, te weten Initiative, Reprise, Thrive, UM en YUNE.  

Léon Liest, Managing Director Matterkind Nederland: “Vandaag de dag staan marketeers voor een enorme uitdaging, er zijn zo veel kanalen, zo veel doelgroepen en zo veel manieren om consumenten te activeren. Met Matterkind hebben we een oplossing die het mogelijk maakt om al deze vraagstukken samen te voegen en te sturen op de beste uitkomst. Matterkind is meer dan alleen een naamsverandering, het is een alles omvattende addressable oplossing die het fundament van een traditioneel agency trading desk achter zich laat. Addressable inkoop maakt het mogelijk om mediakanalen te overstijgen en omni channel te plannen, optimaliseren en activeren.”

Julius Minnaar, CEO IPG Mediabrands Benelux: “Met Matterkind tillen we onszelf naar een hoger niveau. We maken de connectie tussen merken en hun doelgroepen nog sterker. Met Acxiom-data, eigen applicaties en sterke creatie leveren we gepersonaliseerde boodschappen op het juiste moment en op de juiste plaats en dat over alle addressable kanalen.”

www.wearematterkind.com
www.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie