Digital media in-housing bureau Admanager van start
14-01-2020 02:30:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 4970 | Tags:

Admanager helpt adverteerders bij de transitie naar het zelf uitvoeren van programmatic advertising en data driven online campagnes.

Steven Pieneman, mede-oprichter van Admanager: “Wij willen van elke adverteerder weer een Admanager maken.”

Admanager is opgericht door digital media veteranen Steven Pieneman en Jeffrey Zanoni. Zij vormen samen met ervaren digitale media-experts, campagnemanagers en technische-implementatiespecialisten het in-housing bureau. Specifiek begeleidt Admanager adverteerders bij de implementatie van programmatic-advertisingplatforms, dataplatforms en de integratie van customer profile databases binnen de bestaande digitale mediastrategie.

Jeffrey Zanoni, Managing Partner: "De marketingdirecteur van nu wil volledige controle over planning, budget en media. Dit werd duidelijk bevestigd door het recente CMO-onderzoek van Deloitte. Bovenal willen adverteerders duidelijk inzicht en controle over hun first party data, mede ingegeven door de GDPR-wetgeving.”

Steven Pieneman: “Digitale media en marketing verschuiven vanuit externe bureaus weer terug richting de adverteerder. Dit is een positieve ontwikkeling, waaraan we allemaal een steentje kunnen bijdragen en de handen in elkaar moeten slaan, zodat we de media- en marketingindustrie naar een volgend hoofdstuk gaan leiden.”

Jeffrey Zanoni: “Ons doel is om binnen een zo kort mogelijke tijd onze klanten volledig ownership en controle te geven over hun digitale media en daarbijhorende resultaten. Ons grote voordeel is dat we direct kunnen opschalen naar een volledig team van campagne en implementatie specialisten.”

Steven Pieneman: “Wij zien dat een succesvolle implementatie alleen werkt met zowel educatie van personeel als recruitment van de juiste specialisten. Maatwerktrainingen, werving en detachering zullen dan ook van groot belang zijn bij het implementatieproces dat we met de klant opzetten.”

Voor werving en detachering werkt Admanager samen met werving- en detacheringsbureau Leaped.

www.admanager.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie