Improve Digital aan de slag voor Guardian News & Media
12-12-2017 14:03:00 | Door: | hits: 2384 | Tags:

Improve Digital ondersteunt Guardian News & Media met zijn SSP advertentieplatform. Door samenwerking zal Improve Digital de uitgever ondersteunen met het online monitoren van zijn online advertentie-activiteiten.

Improve Digital voegt zich bij geselecteerde ad tech-leveranciers en zal haar Europese marktkennis en technologie toepassen om the Guardian te helpen met het generen van meer omzet uit de Europese markten.

Bastiaan Spaans, SVP Commercial van Improve Digital: “We zijn ontzettend trots om met Guardian News & Media samen te werken. Met onze aanpak waarbij de uitgever central staat, onze transparante manier van werken en geavanceerde technologie, zullen we hun programmatic doelen ondersteunen en tastbare resultaten genereren.”

Daniel Spears, Programmatic Director van Guardian News & Media: “We zijn blij om Improve Digital tot een van onze ad tech-partners te rekenen en kijken uit naar een goede werkrelatie.”

De samenwerking zal premium digital content van Guardian News & Media beschikbaar maken voor alle programmatic displaydemand-partijen via 360 Polaris, het platform van Improve Digital. Dit is inclusief open RTB en Deal_ID’s voor display en rich media formats in meerdere wereldmarkten.

www.improvedigital.com
www.theguardian.com/media/guardianmediagroup

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie