Mark de Weerd Country Manager Benelux Improve Digital
06-08-2018 09:07:00 | Door: | hits: 6787 | Tags:

Improve Digital heeft Mark de Weerd benoemd tot Country Manager Benelux. In deze positie adviseert hij uitgevers met betrekking tot hun advertising- en programmaticadvertisingstrategie. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het klantportfolio in de Benelux alsmede het Beneluxteam. De Weerd kwam in 2015 naar Improve Digital als Key Account Manager en volgt nu Angela Pellaupessy op in de functie van Country Manager Benelux. Hij rapporteert direct aan Bastiaan Spaans, Senior Vice President Commercial.

Voor zijn tijd bij Improve Digital werkte De Weerd 4 jaar bij Wegener Media, nu bekend als de Persgroep. Als Product Manager Online Advertising en later Manager Automated Trading was hij verantwoordelijk voor de strategie, executie en revenue van programmatic advertising voor een grote regionale nieuwsportal.

Bastiaan Spaans: “Mark heeft uitstekende kennis van de markt en is zelf betrokken geweest binnen de tak van publishing. Hij weet wat  de behoeften en uitdagingen van uitgevers zijn in het optuigen  en verder uitbouwen van hun online  advertentiestrategie. Hij heeft de afgelopen drie jaar een belangrijke rol gespeeld in de Beneluxmarkt en is daarmee zeer geschikt als Country Manager van het Beneluxteam.”

www.improvedigital.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie