Partnerschap Hivestack en Yahoo rondom programmatisch DOOH
31-05-2022 10:22:14 | Door: Saskia van Weert | hits: 2753 | Tags:

Yahoo en Hivestack gaan samenwerken om programmatic DOOH cross-channel media campagnes op een wereldwijde schaal mogelijk te maken.

Door het partnerschap zal Yahoo's omnichannel demand side platform (DSP) geïntegreerd worden in het supply side platform (SSP) van Hivestack, waardoor Yahoo en haar klanten toegang krijgen tot Hivestack's premium wereldwijde DOOH-inventaris via real-time bidding (RTB) transacties via open exchange en private marketplace (PMP) deals. 

Bruno Guerrero, COO bij Hivestack: "Het zich steeds verder ontwikkelende programmatische DOOH-landschap heeft voor merken, adverteerders en mediabedrijven talrijke mogelijkheden gecreëerd om het kanaal te gebruiken om betekenisvolle en meetbare verbindingen met het wereldwijde publiek tot stand te brengen.  Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheid om te integreren met de Yahoo DSP om zo een naadloze, efficiënte ervaring mogelijk te maken voor omnichannel marketeers om programmatisch transacties te kunnen uitvoeren via DOOH, en zo toegang te krijgen tot premium wereldwijde DOOH-inventaris en -data."

Iván Markman, Chief Business Officer bij Yahoo: "DOOH combineert impactvolle creative met kostenefficiëntie in een omnichannel campagnestrategie. Door de vroege start in de markt heeft Yahoo adverteerders geholpen DOOH-schermen gedurende het hele traject van de consument te maximaliseren en zinvolle en onvergetelijke tot stand te brengen. Dit partnerschap versterkt dat vermogen en biedt Yahoo DSP-adverteerders de diverse, wereldwijde en premium OOH-inventaris die Hivestack biedt."

www.hivestack.com

www.yahooinc.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie