Platform161 en Adhese verzorgen directe inkoop bij Mannenmedia
27-05-2020 15:18:00 | Door: David de Jong | hits: 5553 | Tags:

Platform161 maakt het samen met Adhese mogelijk mogelijk om direct bij uitgevers in te kopen, zonder tussenkomst van Supply Side Platforms of andere partijen. Mannenmedia is de eerste uitgever die deze manier van direct programmatic buying inzet.

Sjoerd van der Meijden, Sales & Business Development Director Mannenmedia:“We zijn constant op zoek om meerwaarde voor onze adverteerders toe te kunnen voegen aan campagnes. Doordat we veel hogere match-rates zien, kunnen adverteerders veel efficiënter hun publiek bij ons inkopen. Daarnaast kunnen we nu makkelijker targeting toevoegen in de bidrequest. Bijvoorbeeld automerk, type auto, sport, lifestyle. Dat is interessant voor buyers. We zijn vooral op zoek naar vernieuwing en alternatieve slimme oplossingen voor onze partners. Op deze manier kunnen we een transparant alternatief bieden voor Google en Facebook, die momenteel 75 procent van de gehele advertentiemarkt naar zich toe trekken."

Marco Kloots, CEO bij Platform161: “Als Platform161 is het zeer interessant om te zien wat de resultaten zijn van deze setup. Er wordt veel over gesproken in de branche, de eerste resultaten bevestigen dat dit de richting is die echte waarde in de keten optimaliseert.”

Dennis Reimers, Business Development Manager bij Adhese: “We zijn erg verheugd met onze nieuwe partner Platform161. Met de integratie op onze Gateway hebben we niet alleen de inkoop voor Platform161 vele malen efficiënter gemaakt, ook biedt dit voor beide partijen nieuwe mogelijkheden voor adverteerders. Ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerken en kan niet wachten om te bouwen aan de toekomst van online marketing.”

www.mannenmedia.nl
www.adhese.nl
www.platform161.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie