Rapport, Traffic4U en Exterion Media verzorgen programmatic DOOH-campagne Landal GreenParks
15-05-2018 09:32:00 | Door: | hits: 5355 | Tags:

Inspelen op actuele weersomstandigheden en de behoefte van haar gast; relevante inspiratie voor Landal-gasten met de creatieve mogelijkheden van programmatic digital out of home. Videocontent die net even anders is op het NS-station van Amsterdam dan Delft. Exterion Media biedt nu ook de mogelijkheid digital out of home-campagnes programmatic in te kopen. Traffic4U heeft in nauwe samenwerking met Rapport, de out of home-divisie van IPG Mediabrands, voor haar klant Landal GreenParks een campagne opgezet.

De campagne is te zien op de schermen van Exterion Media op onder andere de NS-stations Delft, Arnhem en Amsterdam en diverse perrons. De content is afgestemd op de locatie en daarnaast wordt de relevantie verhoogd door met de uiting in te spelen op verschillende weersomstandigheden.

Het is voor het eerst dat Rapport en Traffic4u een programmatic digital out of home-campagne heeft ingekocht bij Exterion Media. De media-exploitant biedt deze manier van adverteren aan op digitale NS-stationsschermen en op de digitale schermen in hun winkelcentra netwerk via Broadsign (SSP) en Platform 161 (DSP).

Tot nu toe kocht Rapport digital out of home bij Exterion Media altijd adaptive in door op basis van verschillende triggers content te serveren, en nog nooit eerder volledig programmatic via een DSP.

Aschwin de Bruijn, Head van Rapport: “Het voordeel van deze manier van inkopen is dat het meer flexibiliteit biedt gedurende de campagne en we op basis van data zoals het weer en locatie de creaties kunnen aanpassen. Zo kunnen wij klanten echt iets extra’s bieden. Wij volgen alle technologische ontwikkelingen op de voet zodat we voorop lopen in een snel veranderende markt. Het voordeel van IPG Mediabrands is dat we alle specialismen onder een dak hebben en we onze klanten een full service oplossing kunnen bieden. Met deze onderscheidende campagne maken we samen een mooie stap.”

Esther Deppe, Campaign Sales Manager bij Landal GreenParks“We zijn altijd op zoek naar creatieve en innovatieve manieren om gasten te inspireren voor een volgende vakantie. Het is een bewuste keuze deze uiting op NS-stations te laten zien: dit draagt bij aan het groene en duurzame karakter van onze organisatie. Landal staat voor een groene omgeving. Door met onze advertising in te spelen op factoren als locatie en weersomstandigheden maken we een volgende stap als het gaat om persoonlijke relevantie. We nodigen gasten uit om onafhankelijk van de weersomstandigheden de natuur in te gaan. Ontdek wat groen kan doen.”

nl.ipgmediabrands.com 
www.rapportww.com/nl
www.traffic4u.nl
www.exterionmedia.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie