Sanoma introduceert online video met outstreamproposities
04-06-2019 09:14:56 | Door: Saskia van Weert | hits: 4667 | Tags:

Sanoma zet stevig in op outstream-videoproposities. Dat zijn video’s binnen een redactionele context die kunnen worden getarget op bepaalde segmenten.

Anniek Swillens, Head of Digital Services: “We merken dat klanten steeds meer behoefte hebben aan controle van de context waarin video’s worden getoond, iets waarop bij instreamvideo vaak lastiger te sturen is. We zien uit campagneresultaten en onderzoek dat context van groot belang is op de effecten van (video)campagnes. Daarom zetten we steeds meer in op uitbouw van onze outstreamproposities, waar de adverteerder kan profiteren van de kracht van context van bijvoorbeeld NU.nl of Libelle.nl en de video’s minder intrusive zijn. We bieden nu de mogelijkheid outstreamvideo te targeten op datasegmenten, zelfs op het schaarse segment 20-34 jaar.”

Het product lijkt op de reguliere outstream. Verschil is dat er bij dit formaat een native element aan is toegevoegd, wat de adverteerder de mogelijkheid biedt om middels tekst de video, boodschap of propositie nader toe te lichten. Deze strook zal in de look and feel van de desbetreffende titel worden getoond.

NU.nl, AutoWeek.nl, Story.nl, Flaironline.nl en Viva.nl zijn de eerste titels waar het formaat op in te kopen is.

www.sanoma.nl 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie