[Cross Media Congres 2021] Karin de Groot over ITV Studios
27-09-2021 12:04:29 Door: Saskia van Weert | Hits: 5985 | Tags:

Karin de Groot is Managing Director van ITV Studios Netherlands. Samen met Jelani Isaacs (New Amsterdam Film Company) en Jeroen Koopman (NewBe) maakte zij deel uit van het Makers Forum op het Cross Media Congres.

Karin was daarnaast te gast bij de speciale uitzending van Marketing Report op New Business Radio op locatie.

Karin de Groot: “Het voordeel van een groot bedrijf, is dat er ook veel mensen werken. Dat brengt een hoop voordelen met zich mee, zoals het gegeven dat er specialisten werken die dingen veel beter kunnen dan jijzelf als je zit te knutselen bij een klein bedrijf. Naast The Voice ben ik verantwoordelijk voor onder meer Love Island, maar ook Oogappels – dat in de running is voor een Televizier Ring. Een goed crossmediaal voorbeeld is Wat eten we?, een dagelijks programma op Net5. Maar er zit nog een hele wereld achter. In de app van Jumbo krijg je bijvoorbeeld automatisch de boodschappen. Vergeleken met vroeger denken we er veel meer aan hoe we een programma kunnen uitbouwen.”

Luister het hele interview hier:

Luister ook naar deze podcasts die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr
www.hearst.nl
www.newams.com
www.crossmediaawards.nl

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie