[Cross Media Congres 2021] Jeroen Koopman (NewBe) over crossmediaal produceren
20-09-2021 11:00:00 Door: Saskia van Weert | Hits: 5645 | Tags:

Jeroen Koopman is oprichter en Creative Producer van het snel groeiende productiebedrijf NewBe. Tijdens het Cross Media Congres 2021 maakt hij maakte hij samen met Karin de Groot (ITV) en Jelani Isaacs (New Amsterdam Film Company) deel uit van het Makers Forum en was hij te gast tijdens de speciale radiouitzending van Marketing Report op New Business Radio op locatie.

Jeroen Koopman: “Ik ben NewBe tien jaar geleden begonnen. Ik had een idee voor een interactieve televisieserie met een online platform. Als producent was ik onervaren maar ik vond het zo’n leuk idee dat ik het overal ben gaan pitchen, uiteindelijk leidde dat tot een productieopdracht. Dat ging zo goed dat ik er een bedrijf omheen heb gebouwd.”

Over crossmedia: “Wij focussen ons 100 procent op streamingdiensten, zoals Amazon Prime, Netflix en Videoland. Alle platformen eromheen zien we als marketinginstrumenten voor die platforms.”

Luister dit interview hier:

 

Luister ook naar deze podcast die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr

www.newbe.nl
www.crossmediaawards.nl

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie