[Nederlands MediaNetwerk TV] Jelle Kolleman over MADE.FOR.DIGITAL
09-10-2018 14:16:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 5794 | Tags:

Jelle Kolleman heeft het druk. Zijn bedrijf MADE.FOR.DIGITAL draait enorm goed en werd onlangs - samen met MediaMonks - overgenomen door Sir Martin Sorrell. 
MADE.FOR.DIGITAL is in de basis een productiebedrijf dat films en content maakt voor merken. En dan het liefst op zoveel mogelijk plekken op de wereld. Het lukt Kolleman aanrdig: in 2017 produceerde zijn mensen films in 25 landen. Kolleman: "Het is de bedoeling dat we in alle kantoren van MediaMonks eigen producers hebben zitten, maar ook waar MediaMonks niet zit, kan potentie hebben. Zo hebben we net een kantoor geopend in Kaapstad."

Kolleman was tien jaar lang creatief directeur van Red Urban, tot hij zichzelf in 2012 ontsloeg. Na tien jaar moet je verder kijken, aldus de ondernemer. Toen volgde een belletje van Victor Knaap en niet veel later was daar MADE.FOR.DIGITAL. "Wij onderscheiden ons omdat ik natuurlijk niet uit de traditionele reclamewereld kom, maar uit de digitale wereld. Wij snappen echt hoe je films maakt voor digitale kanalen." En dat doet Kolleman inmiddels voor klanten als Snapschat en Nestlé.

Kijk het volledige interview met Jelle Kolleman hier:

 

www.made.for.digital

Bekijk nog veel meer interviews op Nederlands MediaNetwerk TV


www.nederlandsmedianetwerk.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie