[Nederlands MediaNetwerk TV] Thomas Hendriks over DFFRNT Media
12-02-2019 08:39:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 5184 | Tags:

Thomas Hendriks is senior creative bij DFFRNT Media. Hij werkt er sinds een klein jaar, een periode waarin het bedrijf is gegroeid met een twintigtal nieuwe medewerkers. Het bedrijf is opgericht door Bas Verhart, Winston Gerschtanowitz en Taco Ketelaar. Ze willen met digitale toepassingen een positive impact hebben op people’s life. In januari 2018 nam Talpa Network een belang in DFFRNT Media.

Thomas Hendriks: “We zijn nu aan het kijken of we eigen content, eigen Intellectual Property kunnen ontwikkelen voor verschillende platforms, waarbij niet het platform bepalend is maar de communicatie met de klant. Ik ben met name bezig met het ontwikkelen van een plan waarbij we kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar digitale vaardigheden gaan bijbrengen. Ik zie dat mijn zoontje ook nog wel meer ervan zou kunnen gebruiken. Onderwijs is daar nog niet op ingericht. Straks heb je allemaal banen zoals drone controller waarvoor je digitale vaardigheden nodig hebt die nu nog niet bestaan.”

“Ik werk ook aan The Future Society. We hebben 101 mensen bij elkaar gezocht op basis van de relaties die we hadden. Mensen die met zijn allen af en toe bij elkaar komen en nadenken over de rol die technologie in ons leven speelt op bepaalde vlakken. Denk aan opvoeden, leren, gezondheid, relaties. Het kan heel breed zijn. Als we niet uitkijken neemt technologie de overhand in ons leven. We geven duiding aan wat er gebeurt. Zo zou je kunstmatige intelligentie nu al op scholen moeten introduceren.”

Kijk dit video-interview hier:

www.dffrntmedia.com

 
Bekijk nog veel meer interviews op Nederlands MediaNetwerk TV

www.nederlandsmedianetwerk.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie