24Kitchen en AD Koken & Eten lanceren Wat eten we vandaag?
12-11-2018 09:01:00 | Door: | hits: 2802 | Tags:

24Kitchen en AD Koken & Eten gaan antwoord geven op de meest gestelde vraag: Wat Eten We Vandaag? Gebaseerd op de wensen en voorkeuren van het publiek bieden ze 365 dagen per jaar een recept op hun gezamenlijke platformen: op tv, online en social media.

Door te luisteren naar de wensen van de kijkers en lezers ontstaat een gevarieerd en toegankelijk aanbod van dagelijkse recepten voor iedereen. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de seizoenen en bijbehorende producten. Van pompoensoep en stoofpotjes in de herfst tot frisse salades en bbq-tips in de zomer. Ook de actualiteit wordt nauwgezet gevolgd: variërend van de beste tips voor een spectaculair ontbijt voor Moederdag tot aan wat te doen in het mossel- of aspergeseizoen.

24Kitchen en AD Koken & Eten zoeken het contact met de kijkers en lezers op alle platformen. Met een dagelijks recept op tv, online op 24kitchen.nl en AD Koken & Eten, digitale updates, op de gezamenlijke social mediakanalen en op alle mogelijke manieren die de (nabije) toekomst aan interactie biedt. 24Kitchen en AD Koken & Eten bereiken per maand gezamenlijk bijna zeven miljoen Nederlanders.

Petra Knoth, zenderdirecteur bij 24Kitchen: "Met 24Kitchen maken we het leven niet alleen lekkerder, maar nu ook nog eens een stukje makkelijker door de interactie te zoeken met het publiek en ze te helpen met het antwoord op die dagelijkse vraag: Wat Eten We Vandaag? Vanaf 1 januari staan we elke dag klaar met een recept, op elk platform en voor ieder wat wils. Beter kunnen we het jaar niet beginnen."

Vanaf 1 januari 2019 op 24Kitchen en AD Koken & Eten: Wat Eten We Vandaag?

www.24kitchen.nl
www.foxtv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie