24Kitchen van start met Wat Eten We Vandaag?
03-01-2019 10:44:00 | Door: | hits: 5575 | Tags:

24Kitchen start met het nieuwe dagelijkse format Wat Eten We Vandaag?. De kijker krijgt het hele jaar dagelijks een nieuw recept voorgeschoteld dat eenvoudig, snel en smakelijk is. Zo wordt de meest gestelde vraag van Nederland - wat eten we vandaag? - met gemak beantwoord. Verschillende 24Kitchen-chefs laten dagelijks om 16:45 uur op tv zien hoe het recept bereid wordt. Ook verschijnt het op alle platformen van 24Kitchen en AD Koken en Eten.

Vertrouwde chefs en nieuw presentatieduo

De recepten uit Wat Eten We Vandaag? worden bereid door wisselende 24Kitchen-chefs. Naast vertrouwde gezichten als Miljuschka Witzenhausen en Hugo Kennis introduceert 24Kitchen het Rotterdamse kookduo Job en Perry als nieuw presentatiekoppel. Job en Perry maakten eerder voor de lokale omroep Open Rotterdam De Grote Job & Perry Show waarin ze Rotterdamse humor en koken combineerden. Vrijdag trappen Job en Perry met een chorizotortilla de eerste Wat Eten We Vandaag? af.

Petra Knoth, Channel Director van 24Kitchen: "Nederlanders willen goed, maar ook eenvoudig en snel eten. Het mooie van Wat Eten We Vandaag? is dat we inspiratie bieden zonder opschmuk. Meer dan ooit tonen we een keuken zoals die van de kijker thuis, waar ook af en toe iets mis kan gaan. Dus als de mayonaise schift, snijden we dat er niet uit en laten we meteen zien hoe je de mayonaise weer uit de schift haalt. Dat maakt van Wat Eten We Vandaag? een écht kijkje in de keuken."

Vanaf 4 januari 2019, 16:45 uur dagelijks op 24Kitchen: Wat Eten We Vandaag?

www.24kitchen.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie