50 uur non-stop dansen op SBS6 voor Longfonds
09-09-2021 09:54:38 | Door: Saskia van Weert | hits: 4063 | Tags:

Wendy van Dijk en Jan Versteegh presenteren deze herfst De Dansmarathon. Honderd koppels dansen op de muziek van optredens van meer dan honderd bekende dj’s en artiesten.

Alleen het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langst op de dansvloer heeft gestaan, wint 100.000 euro. De koppels dansen voor het goede doel: Longfonds.

Davina Michelle, Kris Kross Amsterdam, OG3NE, Nielson, René Froger, Jeroen van der Boom, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Gerard Joling en vele anderen zwepen de danskoppels op.

De Dansmarathon nodigt mensen ook uit om zelf in actie te komen en hun eigen dansmarathon te organiseren. Iedereen die dat wil, kan zijn actie aanmelden via dansmarathon.nl. Iedereen die vanaf de tribune wil meedansen en de koppels wil aanmoedigen, kan via ticketpoint.nl een kaartje kopen.

De Dansmarathon is van 14 tot en met 16 oktober live te zien op SBS6. Het programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, T-Mobile en Garmin.

Foto: William Rutten

www.sbs.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie