5PM breidt uit met videoproductie agency Studio Catwise
30-06-2020 15:10:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1522 | Tags:

5PM breidt uit met de videoproductie agency Studio Catwise. Het YouTube-bureau heeft hiervoor Frank de Wit (ex-EndemolShine) aangetrokken, die als co-founder en managing director aan de slag gaat met het bureau. Studio Catwise richt zich voornamelijk op het produceren van data-gedreven YouTube-content voor merken en publishers.

Jelmer Wind, Co-founder 5PM en Studio Catwise: “5PM helpt merken succesvol gebruik te maken van YouTube. Wij adviseren onze klanten op basis van data om Hero-Hub-Help content te maken en niet alle externe videoproductiepartijen zijn hierop ingericht. Daarom voor ons een logische stap om zelf een videoproductiebedrijf op te richten, waarmee we onze klanten het volledige pakket kunnen aanbieden. Met Frank hebben we de juiste klik. Hij is een van de betere videoproducenten die we kennen en heeft ontzettend veel ervaring met videoproducties. De samenwerking was snel beklonken.”

Frank de Wit, Co-founder en Managing Director Studio Catwise: “Het is al heel lang mijn ambitie om een productiebedrijf op te richten dat niet op basis van onderbuikgevoel of persoonlijke voorkeuren video’s produceert, maar op basis van research en keiharde data. De kans deed zich nu voor om dit samen met YouTube-agency 5PM te doen, die inmiddels verantwoordelijk is voor het succes op YouTube van tientallen merken. Meteen al de eerste week tekenden we de eerste klanten. Er bleek duidelijk een behoefte aan te zijn. Een toffere start kunnen we ons niet wensen!”

www.studiocatwise.com
www.team5pm.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie