Voetbal Inside van RTL naar Talpa Network
29-03-2018 10:09:00 | Door: | hits: 3408 | Tags:

Voetbal Inside vertrekt deze zomer bij RTL. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen verbinden zich voor vier jaar aan Talpa TV. Voetbal Inside zal vanaf komend seizoen op dezelfde dagen en tijdstippen te zien zijn bij Veronica - wellicht onder een andere naam.

Op RTL7 trekt Voetbal Inside op maandag gemiddeld tussen de 700.000 en 800.000 kijkers, op vrijdag zijn dat er vaak een half miljoen. 

Vanmorgen belde Giel Beelen met Wilfred Genee in de Veronica Ochtendshow met Giel. De presentator van Voetbal Inside vertelde uitgebreid over de overstap van de voetbaltalkshow naar Veronica en over zijn toekomstplannen bij de zender.

Wilfred Genee: “Het is heel bijzonder. Je gaat een stap maken in je carrière, ook verrassend voor mijzelf. Het is de afgelopen week in een stroomversnelling gekomen. We hebben lang in de veronderstelling geleefd dat we met RTL door zouden gaan, maar we kwamen er maar niet uit met z’n allen. Vorige week kwam John de Mol ineens voorbij en die wilde praten. Hij schetste in 10 minuten een beeld wat in de afgelopen 4,5 maand niet gelukt is bij RTL. John ging met ons zitten en zei ‘Ik heb een heel takenpakket voor je’ en voor de mannen is er het perspectief van de Champions League en dat vindt René helemaal het einde. Toen was het vrij snel duidelijk dat dat het moest gaan worden. We zijn nog in gesprek officieel, maar als hij zijn afspraken nakomt, en zo ken ik John ook, dan gaan we er gewoon uitkomen. De afspraak is dat we nog wel het WK gaan doen deze zomer, maar de bedoeling is om 1 augustus bij Veronica aan de slag te gaan.”

www.radioveronica.nl
www.

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie