Aanmeldingen gezocht voor Niets liever dan een kind
04-04-2018 18:13:23 | Door: | hits: 1271 | Tags:

Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In het nieuwe SBS6-programma Niets Liever Dan Een Kind volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kind te krijgen. Niets Liever Dan Een Kind zal in 2019 bij SBS6 te zien zijn.

Van IVF en adoptie tot eiceldonatie en co-ouderschap: de verhalen die op deze omweg naar het ouderschap worden gevolgd, zijn heel divers. Zo kan het om een koppel gaan dat hun huis verkoopt om geld vrij te maken voor een draagmoeder, om een single vrouw die een bewust alleenstaande moeder wil worden of om een gay koppel. Elk verhaal is anders, maar de koppels en singles hebben één ding gemeen: ze willen dolgraag een kind. Hoe houden ze hoop als het niet gaat zoals ze dachten? Wat is de impact van het verlangen naar een kind op hun leven? 

Het programma registreert en volgt de hoofdpersonen gedurende een lange periode. Sommigen zullen slagen, anderen krijgen wellicht (weer) een teleurstelling te verwerken. Op bepaalde momenten gedurende het traject zullen de hoofdpersonen uit het programma ook bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen en elkaar waar nodig een hart onder de riem te steken.

De opnames zijn al in volle gang, maar de redactie is nog steeds op zoek naar koppels en singles die hun verhaal willen delen.

Aanmelden voor Niets Liever Dan Een Kind kan via www.sbs6.nl/nietslieverdaneenkind.

Niets Liever Dan Een Kind wordt geproduceerd door Vorst Media.

www.sbs6.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie