Adcombi breidt local-advertisingtechnologie uit met video
02-09-2019 12:03:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1957 | Tags:

Adcombi maakt bekend dat zijn local-advertisingtechnologie is uitgebreid met video. Hierdoor biedt het bedrijf ondernemingen met meerdere vestigingen de mogelijkheid om landelijke videocampagnes lokaal te verrijken en te distribueren op alle premium videoplatforms.

In Nederland is Opel het eerste merk dat de techniek in gaat zetten voor al zijn dealers. Zij kunnen nu gepersonaliseerde online video-advertisingcampagnes in hun eigen regio opzetten terwijl budgetallocatie per vestiging voor Opel mogelijk is.

Door het toevoegen van de video-advertentiemogelijkheden aan zijn local-advertisingtechnologie anticipeert het bedrijf op twee trends in de digital-advertisingmarkt: de toenemende vraag bij adverteerders om zo gericht mogelijk relevante commercials aan consumenten te kunnen tonen en de stijgende populariteit van video-advertising.

Gerrit Reinders, oprichter Adcombi: “Dat video-advertising enorm populair en effectief is weet iedereen. Desondanks wordt het op dit moment nog weinig ingezet om zo lokaal en gepersonaliseerd mogelijk de doelgroep aan te spreken. Dit komt met name doordat lokale dealers of franchisers niet het budget of de middelen hebben om videocontent te creëren en te verspreiden. Terwijl het merk waar zij onder vallen die wel heeft, maar die worden niet gebruikt voor lokale advertising of zijn daar niet geschikt voor. Door onze technologie uit te breiden willen we een brug slaan tussen deze twee werelden.”

Automotive-marketingbureau DTC Media heeft Opel verbonden aan de techniek van Adcombi.

Thomas Visser, consultant DTC Media: “Wij helpen een groot deel van de autodealers in Nederland met de inzet van online advertising, waarbij lokale zichtbaarheid een must is. Gepersonaliseerde advertenties zijn relevanter en presteren logischerwijs dan ook beter in het benaderen van potentiële prospects. In samenwerking met Adcombi behalen wij al geruime tijd succes met lokale advertising. Het feit dat we nu samen (dynamische) video kunnen meenemen in de marketingstrategie van het dealernetwerk van Opel is enorm gaaf!”

www.adcombi.com
www.dtcmedia.nl 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie