Adem in, adem uit van start op Net5
16-09-2021 10:45:00 | Door: David de Jong | hits: 11057 | Tags:

Vanaf dinsdag 21 september 2021 zal de crime-comedy Adem in, Adem uit te zien zijn bij Net5. Deze Powered by LINDA.-serie gaat over de vriendschap tussen de lifecoach Kim (Bracha van Doesburgh) en haar buurvrouw Jolanda (Jelka van Houten) die een biologische slagerij runt.

Kim en echtgenoot Sven (Waldemar Torenstra) verruilen samen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) de stad voor het platteland om hun huwelijk opnieuw leven in te blazen. Kim en Jolanda lijken elkaars tegenpolen, maar voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Ietwat stuntelig bloeit deze vriendschap op. Het is echter de vraag of ze het beste of slechtste in elkaar naar boven halen. Want Kim weet niet dat Jolanda sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen en dat op geheel eigen wijze oplost. 

Bastiaan van Dalen, zendermanager Net5, Veronica TV en SBS9: “Adem in, Adem uit past goed bij Net5, dé tv-zender waar vrouwen onder andere terechtkunnen voor hun favoriete series. Het is een serie in een genre dat we nog niet eerder hebben gezien in Nederland. We zijn dan ook erg blij om dit unieke kwaliteitsproduct van eigen bodem te mogen brengen.”

Linda de Mol: “We zijn ontzettend trots dat we als Powered by LINDA. verbonden zijn aan deze spannende serie. De geweldige Nederlandse cast weet de balans tussen crime en comedy heel goed te spelen, waardoor het verrassende genre helemaal tot z’n recht komt.”

Adem in, Adem uit is vanaf dinsdag 21 september om 20:30 uur te zien bij Net5. en word geproduceerd door Blooming Media.

Foto: Cornelie Tollens

www.net5.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie