Albert Verlinde naar Talpa Network
17-09-2018 08:31:00 | Door: | hits: 2285 | Tags:

Na onder anderen de mannen van Voetbal Inside, Jan Versteegh, Gordon en Johnny de Mol tekent ook theaterproducent en showbizzkenner Albert Verlinde een tv-contract bij Talpa Network

De 57-jarige Verlinde heeft een contract voor twee jaar getekend. Wanneer Verlinde weer te zien zal zijn en wat hij precies gaat doen wordt later bekendgemaakt. Hij gaat bij Talpa in ieder geval zijn expertise op het gebied van media en entertainment bgebruiken om de actuele gebeurtenissen te duiden en van commentaar te voorzien. Verlinde gaat samenwerken met Jan Versteegh en het lijkt erop dat het in de richting gaat van RTL Boulevard, het programma dat hij jarenlang presenteerde.

Dagelijks programma

Albert Verlinde: "Het is al meer dan twee jaar geleden dat ik wegging bij RTL Boulevard. Een dagelijks programma maken, voelt alsof je in een constant voortdenderende trein stapt en dat is iets wat ik heb gemist. De mensen, energie en ambitie die ik bij Talpa Network voel zorgen ervoor dat ik daar bij wil horen om mijn uitgesproken meningen te geven over grote en kleine gebeurtenissen in showbizzland. Jan Versteegh heb ik ontmoet en er is absoluut een klik tussen ons en een energie die perfect past bij onze plannen.”

John de Mol: "Er zijn niet veel mensen in Nederland die zo veel kennis hebben van de mediawereld als Albert Verlinde. Ik ben ervan overtuigd dat we unieke televisie gaan zien, als hij straks met Jan Versteegh de media – en entertainmentwereld bespreekt. Het is duidelijk dat het programma dat zij gaan maken over die wereld gaat. Er komen ook nog andere gezichten bij. Dat zijn experts en deskundigen op bepaalde deelgebieden. Het is geweldig om Albert Verlinde bij Talpa Network te verwelkomen."

Verlinde blijft naast zijn werkzaamheden voor Talpa Network als algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het grootste theaterbedrijf van Nederland.

www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie