Albert Verlinde tekent tweejarig contract bij Talpa Network
27-04-2021 14:53:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1116 | Tags:

Talpa Network en Albert Verlinde zijn een tweejarig contract met elkaar aangegaan. Dit betekent dat de hij de komende twee jaar exclusief aan Shownieuws verbonden blijft als duider van nieuws en actualiteiten. Daarnaast biedt het contract de mogelijkheid om – op niet-exclusieve basis - andere programma’s met elkaar te maken.

Marco Louwerens, directeur Televisie van Talpa Network: “Ik ben heel blij met de vernieuwde samenwerking met Albert Verlinde. Hij is en blijft de onbetwiste nummer 1 waar het gaat om het brengen en duiden van de actualiteit in de entertainmentindustrie. Daarnaast is Albert gedurende zijn carrière zo veelzijdig geworden dat zijn inzetbaarheid voor andere programma’s ook heel erg welkom is. Ik verheug me echt op alles wat er mogelijk is binnen de nieuwe kaders van onze samenwerking.”

Albert Verlinde: “De samenwerking met Talpa Network is de afgelopen jaren uitstekend en heel prettig geweest. Shownieuws is in die tijd nog meer een eersteklas entertainmentprogramma geworden, met een geweldige redactie en een topteam aan experts. Ik verheug me erop om hier deel van uit te blijven maken. Daarnaast verheug ik me op de brainstorms met het team van SBS6 voor eventuele nieuwe programma’s met mijn bijdragen. Ik ga voor een verfrissende en vruchtbare samenwerking!”

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie