Allard Ruyl CEO Talpa Network Media Solutions
12-12-2018 11:32:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4179 | Tags:

Allard Ruyl is benoemd tot CEO van Media Solutions, het saleshuis van Talpa Network. Hij krijgt de leiding over de ontwikkeling en uitbreiding van de salesrelaties met de mediabureaus en adverteerders die partner zijn van Talpa Network. Ruyl komt over van BrandDeli, het full service mediabedrijf waar hij sinds de oprichting in 2013 deel van uitmaakt.

Media Solutions is de unieke one-stop-shop, die Talpa Network zijn partners biedt. Het crossmediale bedrijf is het enige in Nederland dat klanten de mogelijkheid geeft om via alle kanalen behalve print de consument mee te nemen van awareness naar conversie. Ruyl volgt Peter de Mönnink op, die onlangs CEO van Talpa Network is geworden.

BrandDeli is de gezamenlijke salesorganisatie van FOX Networks Group, Discovery Networks Benelux en Viacom. Onder leiding van Ruyl groeide het bedrijf in slechts vijf jaar tijd uit tot een van de grootste spelers in de Nederlandse tv-markt van reclameverkoop en brand partnerships. De overstap van Allard Ruyl naar Talpa Network gaat in goed overleg. Hij zal zo snel als mogelijk in zijn nieuwe rol aan de slag gaan.

Allard Ruyl: “Ik ga BrandDeli verlaten om een nieuw avontuur aan te gaan bij Talpa Network. Ik ben blij en trots dat ik deze unieke kans krijg, maar vind het ook moeilijk om dit prachtige bedrijf achter me te laten. Het is geen verrassing dat ik heilig geloof in het creëren van totaaloplossingen voor adverteerders. Ik ben er daarom van overtuigd dat we met Talpa Media Solutions de strategische samenwerkingen met adverteerders tot grote hoogte kunnen uitbouwen.“

Peter de Mönnink: “Allard Ruyl is wat ons betreft de juiste man op de juiste plek om Media Solutions tot volle bloei te laten komen. Hij neemt uit zijn verleden de ervaring mee waar wij naar op zoek waren. Talpa Network is een bedrijf dat zich in hoog tempo ontwikkelt en Media Solutions is daar als saleshuis een cruciaal onderdeel van. Wij zijn heel blij dat Allard daar nu de leiding over krijgt en wij hebben alle vertrouwen in de samenwerking met hem.”

www.talpanetwork.com
www.branddeli.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie