Alle duels 1e periode Keuken Kampioen Divisie zijn live te zien op Fox Sports
17-07-2020 15:39:00 | Door: David de Jong | hits: 1280 | Tags:

Alle wedstrijden uit de eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie zijn live te zien op Fox Sports. Dit heeft de betaaltelevisiezender, die voor 51 procent in handen is van Walt Disney Company, bekendgemaakt

De westrijden zullen op Fox Sports 1, 2 en 3 worden uitgezonden. Op deze wijze kunnen fans van de voetbalclubs toch rechtstreeks naar hun clubs kijken. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk in verband met de coronamaatregelen. De westrijden gaan op 28 augustus 2020 van start, waarbij de eerste periode tot medio december duurt. Vanaf 1 augustus komt een aantal clubs in actie tijdens de Fox Sports Eredivisie Comeback.  

De westrijden zijn ingedeeld op verschillende aanvangstijdstippen over meerdere dagen verspreid. Mogelijk zal dit ook voor de tweede periode in 2021 gelden. Rond november/december besluiten de Coöperatie Eerste Divisie, Fox Sports en de KNVB op basis van de dan beschikbare informatie of ook de tweede periode op deze manier wordt ingericht. In dat geval worden dan tot en met speelronde 19 alle duels live in beeld gebracht.
 
Marc Boele, directeur CED: “We zijn zeer blij dat we samen met onze partners FOX Sports en Keuken Kampioen het voor alle fans en sponsors mogelijk hebben kunnen maken om alle wedstrijden in de eerste periode live uit te zenden! Zo is hun favoriete club wekelijks in actie te zien. Ook uit de verlenging voor onbepaalde tijd van Keuken Kampioen als naamgevend partner van de Divisie spreekt een wederzijds vertrouwen dat in deze tijd heel waardevol is.”

Rob Labree, director Programming & Production van FOX Sports: “We vinden het geweldig om in navolging van de Eredivisie ook alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live aan te kunnen bieden. Uiteindelijk hopen wij natuurlijk net als iedereen dat het publiek dadelijk weer volledig welkom is op de tribunes. Maar zolang dat niet kan, gaan we onze uiterste best doen om voor alle supporters het best mogelijke alternatief te bieden. Laat het seizoen maar beginnen.”

www.foxsports.nl
www.waltdisneycompany.comVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie