Amazon lanceert Prime Video Store in Canada, Frankrijk, Italië, Spanje en Australië
29-04-2020 13:16:00 | Door: David de Jong | hits: 1625 | Tags:

Amazon heeft in Canada, Frankrijk, Italië, Spanje en Australië de zogeheten Prime Video Store gelanceerd. Die was al beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan.

De Store biedt de mogelijkheid om de nieuwste releases te huren of te kopen van films en series van Amerikaanse en andere filmstudio's. Daarbij gaat het om producties van Warner Brothers, Sony, Walt Disney, Paramount, NBCUniversal, Gaumont, Pathe, Medusa Film, Rai Cinema en Lionsgate. Denk aan titels als Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom, Bohemian Rhapsody, The Lion King, Joker Pinocchio, Joyeuse retraite! en Mystify: Michael Hutchence.

Een zegsvrouwe van Amazon in Nederland wil niet ingaan op de vraag of en wanneer Prime Video Store in Nederland gelanceerd wordt en stelt alleen het te laten weten als daar meer over bekend is. Het huren van een film kost rond de 5 euro, terwijl de aankoop van films 8 tot 14 euro kost.

Prime Video Store is beschikbaar voor zowel klanten als niet-klanten die toegang hebben tot Prime Video. Prime Video is onderdeel van de dienst Prime van Amazon. Prime Video is sinds december 2016 beschikbaar in Nederland.

www.aboutamazon.com
www.primevideo.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie