Anic van Damme presentator bij Bright
22-03-2019 11:52:00 | Door: | hits: 4921 | Tags:

RTL’s techplatform Bright presenteert zijn nieuwe presentator: Anic van Damme. Zij zal als Bright-gezicht onder meer te zien zijn op Bright's YouTube-kanaal, het grootste tech-kanaal in Nederland, en in Bright's televisieprogramma Best of Bright op RTL Z en RTL 7. Achter de schermen zal Anic van Damme een dragende rol krijgen op de redactie naast hoofdredacteur Erwin van der Zande en eindredacteur Tonie van Ringelestijn. Voorheen werkte Van Damme bij de NOS, onder meer als presentator en verslaggever.

Erwin van der Zande, hoofdredacteur van Bright: ”We kijken zeer uit naar haar komst. Anic heeft een 'tik voor tech' en bezit de ideale combinatie van skills voor én achter de camera. Met Anic kunnen we onze opmars in het digitale domein verder uitbouwen met sterke formats en originele content.

Anic van Damme: "De manier waarop technologie zich nestelt in ons dagelijks leven fascineert mij al jaren. Of het nu gaat om robots, de invloed van de grote techbedrijven of de nieuwste generatie telefoons, ik kan niet wachten om hier video’s over te maken. Met mijn ervaring in het bedenken van passende vertelvormen voor sociale media, die ik heb opgedaan bij NOS, wil ik ervoor zorgen dat nog meer mensen Bright leren kennen.”

Naast Anic van Damme is ook Eric Bouwman aangetrokken voor Bright's YouTube-kanaal.

www.bright.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie