Anna Nooshin op zoek naar curvy supermodel
01-02-2018 11:24:00 | Door: | hits: 4256 | Tags:

Vanaf 26 februari is Models On Monday terug bij RTL 5 en start de avond met de zoektocht naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland in Curvy Supermodel. Onder leiding van Anna Nooshin wordt in acht afleveringen gezocht naar een potentieel internationaal model met rondingen. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel Curvy Supermodel 2018. De jury, naast Anna Nooshin bestaande uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula, laat met haar zoektocht zien dat ook de Nederlandse fashionwereld klaar is voor meer diversiteit en begeleidt de aanstormende topmodellen tijdens hun weg naar de top. 

Van lingerieshoots tot catwalkskills 

Vanaf het eerste moment voelen de modellen dat ze aan elkaar gewaagd zijn en dat uiteindelijk maar één meisje tot Curvy Supermodel wordt gekroond. De meiden stellen zich bloot aan een spannende lingerie-opdracht en er staat een kleurrijke shoot met bloemen op het programma, waarbij de modellen begeleiding krijgen van niemand minder dan Nikkie Tutorials. Ook komen de bekende go sees en editorial shoots aan de orde en tonen de modellen hun skills op de catwalk. Anna laat het belang van social media aan de meiden zien en de groep gaat op een geweldige fashiontrip naar Marrakech. 

Models On Monday start om 20.30 uur met Curvy Supermodel. Models In Cape Town laat vervolgens om 21.30 uur van dichtbij zien hoe het leven van een beginnend Nederlands model in Kaapstad er uitziet. Daarnaast is elke woensdag, vanaf 28 februari, om 16.30 uur de Curvy Supermodel Talk te zien op Concentrate Velvet. Presentatrice Lizzy van der Ligt interviewt in iedere video de afvaller van die week en blikt terug op het modellenavontuur aan de hand van de leukste en opvallendste fragmenten.

Curvy Supermodel wordt geproduceerd door Tuvalu Media en mede mogelijk gemaakt door PrimaDonna, Swarovski en Zizzi. Glamour is mediapartner. De winnares krijgt een contract bij EGO's Models. 

Curvy Supermodel is te zien vanaf maandag 26 februari om 20:30 uur bij RTL 5.

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie