Annelotte Pera Business Director Bruut Amsterdam
11-02-2022 09:58:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1805 | Tags:

Annelotte Pera is gestart als Business Director van Bruut Amsterdam. Ze was de afgelopen zestien jaar werkzaam bij verschillende bureaus, zoals Ogilvy, Alfred en The Social Club.

In functie aan de bureauzijde werkte ze reeds samen met Bruut Amsterdam. Nu maakt ze de overstap naar het productiehuis. “Bruut Amsterdam is een atypische productiemaatschappij. Een jong bedrijf met een can do-mentaliteit, dat een uitstekend oog heeft voor hedendaagse content en maatschappelijk relevante thema’s.”

Annelotte Pera brengt kennis, ervaring en een duidelijke visie mee naar het snel groeiende productiehuis. “Ik zie Bruut Amsterdam komende jaren uitgroeien tot een van de meest toonaangevende productiemaatschappijen. Met een team van filmmakers die relevant werk maken, passend voor elk scherm en in staat om mensen in beweging te brengen.”

Deniz Alkaç, oprichter en managing director van Bruut Amsterdam: “Tijdens een samenwerking heeft Annelotte ervaren waar ons hart sneller van gaat kloppen. Opvallende campagnes, gemaakt aan de hand van een intelligente, geïntegreerde aanpak. Ik zocht iemand met evenveel liefde voor het vak als ik. Die heb ik nu gevonden. Annelotte Pera is daadkrachtig en fijn om mee te werken. Ik ben blij dat zij, met al haar ervaring, ervoor heeft gekozen om samen met mij aan dit bedrijf te bouwen.”

www.bruut.amsterdam

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie